Porin Povarin puolikkaaseen Kuntokeskus Liikku

6.6.2023

Lehdistötiedote 6.6.2023

Kuninkaanlahdenkadulla aloittaa syksyllä Kuntokeskus Liikku.

Kotimaisten sijoittajien omistama DEAS Property Fund Finland I Ky -kiinteistörahasto kysyi viime vuonna porilaisilta ideoita Kuninkaanlahdentien tilan käyttöön ja hyvin monissa vastauksissa nousi esiin liikunta. Nyt näihin toiveisiin vastataan, kun Porin Povarissa, Aittaluodon Kuninkaanlahdentiellä aloittaa tarvittavien muutostöiden jälkeen kotimainen, porilaisille ennestäänkin Mikkolasta ja Eteläväylältä tuttu Kuntokeskus Liikku.

– Olemme innoissamme siitä, että pääsemme avaamaan Liikun näin sopiviin tiloihin aivan keskustan tuntumaan. Sijainti itsessään on erinomaisen hyvä ja kauempaakin on helppo tulla autolla, sillä sisäänkäynnin edessä on runsaasti ilmaisia parkkipaikkoja. Remontoimme tilan kesän aikana ja elo-syyskuussa pääsemme toivottamaan uudet ja nykyiset Liikun jäsenet tervetulleeksi viihtyisiin ja laadukkaisiin puitteisiin, kertoo Liikun toimitusjohtaja Johanna Riihijärvi.

Kuntokeskus Liikku tuo mukanaan paitsi ihmisvirtaa, myös alueelle sopivaa energiaa. DEASin Asset Manager Antti Saarinen onkin monesta syystä tyytyväinen päätökseen asti johtaneista neuvotteluista.

– Olemme hyvin tyytyväisiä, että tilalle löytyi sopivaa käyttöä. Noin puolet kiinteistöstä on vielä vapaana ja tämä noin 1000 neliön tila lastauslaitureineen odottaa käyttäjäänsä. Nyt solmitun sopimuksen myötä saamme edelleen olla mukana luomassa elävää ja palvelevaa kaupunkikeskustaa Poriin. Tämä sopimus on erityisen hyvä uutinen sekä meille että Porille, sillä talouden yleinen epävarmuus on jäykistänyt toimitilamarkkinaa melkoisesti, kuvaa Saarinen tilannetta.

Kuntokeskus Liikku on täysin kotimainen ja valtakunnallisesti voimakkaasti kasvava kuntokeskusketju. Porissa on ennestään kaksi Liikku kuntokeskusta, joista nyt Mikkolassa viisi vuotta toiminut Liikku muuttaa elo-syyskuussa Porin Povarin tiloihin. Toinen Porin Kuntokeskus Liikku palvelee osoitteessa Eteläväylä 4. Yhteensä Liikkuja on valtakunnallisesti yli 40 ja jäseniä yli 50 000.

Porin Povarin omistava DEAS Property Fund Finland I Ky, DPFF on suomalaisten sijoittajien omistama, noin 260 miljoonan euron suuruinen kiinteistörahasto. Sen suurimmat omistajat ovat: Keva, LähiTapiola, Ilmarinen ja Kirkon Keskusrahasto. DPFF on perustettu vuonna 2005. Se sijoittaa toimitilakiinteistöihin koko Suomessa.

 

Lisätietoja:

Antti Saarinen
Asset Manager, Deas Asset Management Finland
Tel: +358 40 703 7181
Mail: ansa@deas-asset.com

 

Kirsi Väisänen
Senior Letting Manager, Deas Asset Management Finland
Tel: +358 50 549 5101
Mail: kiva@deas-asset.com

 

Johanna Riihijärvi
Toimitusjohtaja ja perustaja, Kuntokeskus Liikku
Tel: +358 40 745 4131
Mail: johanna.riihijarvi@liikku.fi