Toimitila Espoo

DPFF-kohde

< Takaisin

Palaverihuoneen varaus

Tillinkulma, Tillinmäentie 3

Toimistotila | Tuotantotila | Varastotila
Espoo

Vuokrattavana monipuolista toimitilaa Espoosta

Osoitteessa Tillinmäentie 3 sijaitsee moderni toimisto-, tuotanto- ja varastokäyttöön sopiva kiinteistö nimeltä Tillinkulma. Se on osa Kiviruukin aluetta, jossa ympärillä olevien yritysten kokonaisuus tukee liiketoimintaa. Kiinteistöstä on vuokrattavissa monipuolista toimitilaa Espoon kehittyvältä yritysalueelta.

Saman alan yritysten rypäs tuo yhteistyömahdollisuudet lähelle. Kiviruukissa on esimerkiksi autoiluun, veneilyyn ja liikkumiseen liittyvien palveluiden valmis, houkutteleva keskittymä. Aktiivisella alueella on myös paljon pienteollisuutta sekä vähittäiskauppaa.

Muuttoa vaille valmista tilaa kahdessa kerroksessa

Vuonna 2010 rakennetun Tillinkulman tilat ovat erinomaisessa kunnossa: ne ovat siistit ja hyvin varustetut. Kiinteistön katutasossa on yhtenäistä, avointa varasto- ja tuotantotilaa, jota voidaan käyttää moneen eri yrityksellenne sopivaan tarkoitukseen. Tiloissa on voimavirta, vesipiste ja lattiakaivo, jotka tukevat tuotantoa. Suurten nosto-ovien ansiosta sisälle voidaan tarvittaessa ajaa suoraan. Ensimmäisessä kerroksessa on ihanteellinen paikka myyntiesittely- ja näyttelytilaksi. Suurten ikkunoiden kautta virtaa sisälle runsaasti luonnonvaloa.

Valoisat ja viihtyisät toimistotilat sijaitsevat toisessa kerroksessa. Ne ovat pääasiassa avotilaa. Uudet tilat palvelevat yritystäsi pitkään. Tilat on suunniteltu toimiviksi ja tarkoituksenmukaisiksi kokonaisuuksiksi erilaisten yritysten tarpeisiin. Ne joustavat sen mukaan, millaista toimintaa yritykselläsi on ja miten suuria tiloja tarvitsette.

Tiloja yhdistämällä tai erottamalla saadaan ratkaisuja niin pienemmille yrityksille kuin suuremmillekin organisaatioille. Eikä toiminnan laajentuessa tarvitse heti miettiä uutta muuttoa.

Lisätiedot

135 pysäköintipaikkaa.

Yritysten yhteiseen käyttöön tapaamistila.

Yritysten yhteiseen käyttöön keittosyvennykset sekä suihku- ja wc-tilat.

Kiviruukissa saat erinomaisten liikenneyhteyksien edut, sillä Tillinkulma sijaitsee aivan Länsiväylän ja Kehä III:n läheisyydessä. Toimitukset lähtevät ja saapuvat alueelle sujuvasti. Helsingin keskustaan on matkaa vain 20 km, ja kehää pitkin matka taittuu nopeasti myös lentokentälle ja satamaan. Kirkkonummelle on hyvät yhteydet, Espoonlahteen pääsee vain muutamassa minuutissa eikä Turunväylällekään ole pitkä matka. Toimivat kulkuyhteydet houkuttelevat alueelle asiakkaita ja säästävät työntekijöiden aikaa. Bussilinjojen 150A, 165V ja 158 pysäkit sijaitsevat Tillinkulman läheisyydessä.

Kiinteistön kaikissa tiloissa on laajakaistavalmiudet.

Pinta-ala

7 400 m²

Rakennusvuosi

2010

Tilat

Alk. 31 m²

Pysäköinti

Saatavilla

Energialuokka

B

Ota yhteyttä

Kirsi Väisänen

Senior Letting Manager
+358 50 5495 101

Vapaat toimitilat

Tila
Kerros
Pinta-ala
Lisätiedot

Kuvat

Sijainti

Ohita kartta
  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.