toimitila oulu

< Takaisin

Palvelut vuokralaisille >

Aeroportti, Tietotie 2

Toimistotila
Oulu

Aeroportti – aitiopaikka

Aeroportti on moderni ja korkeatasoinen toimitila Oulussa lentokentän naapurissa. Arkkitehtuuripalkinnon voittaneessa kiinteistössä on vuokrattavana monipuolisia työtiloja, joita voidaan muokata tarpeiden mukaan. Aeroportti on tehokkaita toimitiloja ja erinomaista sijaintia arvostavien yritysten valinta.

Toimitila Oulussa monipuolisilla palveluilla

Aeroportti on hyvien palvelujen kiinteistö, ja sen monipuoliset palvelut ovat kaikkien Aeroportin yritysten käytössä. Kun vuokraat toimitilat Aeroportista, yrityksesi voi rauhassa keskittyä ydintoimintaansa. Me pidämme huolen siitä, että puitteet ovat kunnossa. Aeroportissa yrityksesi saa käyttöönsä hyvät palvelut ja hyvin varustellut tilat. Kaikki modernin toimistotilan vaatimukset täyttävä kiinteistö on erinomaisessa kunnossa. Siellä viihtyvät sekä työntekijät että asiakkaat.

Aurinkovoimala

Aeroportissa otettiin huhtikuussa 2022 käyttöön aurinkovoimala, jonka laitteisto tuottaa osan kiinteistön käyttämästä sähköstä.

Paikka pääkonttorille

Aeroportin edustavat ja arkkitehtuuriltaan korkeatasoiset toimitilat Oulussa vastaavat minkä tahansa yrityksen pääkonttoritarpeisiin. Kokonaispinta-alaltaan 5 400 neliön kiinteistö on vuokrattavissa niin kokonaan kuin osissa. Talosta löytyy toimivat työtilat jopa 300 hengen yritykselle. Pienemmille, alle sadan hengen yrityksille vuokrattavissa on yksittäisiä kerroksia ja itsenäisiä kerroksen osia.

Työtilat voidaan järjestellä helposti yrityksen toiveiden mukaan ja kaikki tila saadaan hyötykäyttöön tehokkaalla tavalla. Aeroportti tarjoaa toimivan pohjan useiden eri alojen yrityksille. Käyttöön voi ottaa hyvin varusteltua avotilaa, erillisiä työhuoneita tai yhdistelmätiloja.

Aerportin viihtyisät tilat siivittävät työntekoa ja kiinteistöön kelpaa kutsua asiakkaita. Palaverit sujuvat moderneissa toimisto- ja neuvottelutiloissa. Neuvotteluita voi jatkaa vaikka talon hirsisaunoissa, joihin vuokralaisilla on käyttöoikeus. Käytettävissä ovat myös kaikki kiinteistön monipuoliset oheistilat ja palvelut, kuten kahvilaravintolan kokoustarjoilut, reilunkokoiset sosiaalitilat pyöräilijöille, kuntosali ja tenniskenttä.

Tilat toimipisteelle

Tilojen monipuolisuus tekee Aeroportista sopivan monenlaisille yrityksille. 10–50 työntekijälle sopivat toimitilat voidaan järjestellä toimiviksi kokonaisuuksiksi juuri kunkin yrityksen omien toiveiden mukaan. Kaikki tila saadaan hyötykäyttöön tehokkaalla tavalla.

Valittavana on valoisaa avotilaa, rauhallisia työhuoneita ja näiden yhdistelmiä. Esimerkiksi 526 neliön monitoimitilaan saadaan työpisteet 39 henkilölle sekä kaikki tarvittavat aputilat. Kaikki tilat ovat työntekoa siivittäviä: hyvin varusteltuja, moderneja ja viihtyisiä. Toiminnan laajentuessa lisätilakin on lähellä.

Täyden palvelun työhuoneita

Aeroportissa yhdenkin työhuoneen vuokraus antaa käyttöösi koko modernin kiinteistön monipuoliset edut ja palvelut. Kiinteistössä on tarjolla sekä yksittäisiä työhuoneita että muutamia huoneita käsittäviä tilakokonaisuuksia, jotka sopivat 1–10 työntekijälle.

Katso esittelyvideo upeasta Aeroportista tästä!

Lisätiedot

Piha-alueella on runsaasti lämmityspisteellä varustettuja pysäköintipaikkoja, niin työntekijöiden kuin asiakkaiden ja vierailijoidenkin käyttöön. Kiinteistöön on hyvät kulkuyhteydet. Aivan rakennuksen vieressä sijaitsevalta parkkipaikalta on suora käynti aulaan. Aeroporttiin pääsee kätevästi myös bussilla: lähin pysäkki sijaitsee reilun sadan metrin päässä talon ulko-ovesta.

 

 

Aeroportin vuokralaisen posti jaetaan yrityksen omaan laatikkoon. Lähtevän postin voi jättää aulan postilaatikoihin, joista Posti noutaa sen.

Kiinteistössä on yhteinen, tehokas siivouspalvelu. Vuokralaisten ei halutessaan tarvitse huolehtia tilojen puhtaanapidosta vaan siivous voidaan sisällyttää erilliskorvauksena vuokraan. Siivouspalvelu pitää huolen siitä, että tilat ovat siistit, edustavat ja viihtyisät. Siivous toteutetaan sujuvasti niin, että se ei häiritse työntekoa.

Tyylikkään sisääntuloaulan vieressä sijaitsee Aeroportin pitopalveluravintola. Sen avulla sekä palaverien ja tilaisuuksien edustustarjoilut sujuvat helposti. Lisätietoa ravintolan palveluista löydät osoitteesta www.pitopalvelutimonen.fi.

Kiinteistössä on modernit sisäverkkoyhteydet. Vuokralaisella on mahdollisuus ottaa itselleen käyttöönsä kiinteä nettiyhteys haluamaltaan palveluntarjoajalta. Kiinteistössä on käytettävissä lisäpalveluna myös jäähdytetty palvelintila.

Yhteiset kokous- ja neuvottelutilat tuovat joustavuutta yritysten toimintaan. Jos omiin tiloihin ei kuulu neuvotteluhuonetta tai se on varattu, yritykset voivat järjestää palavereja Aeroportin yleisissä kokoustiloissa. Edustaviin tiloihin kutsuu mielellään asiakkaita ja myös sisäiset palaverit sujuvat toimivissa puitteissa. Neuvottelutilat varataan kätevästi kiinteistön nettisivujen kautta (havainnekuva).

Aeroportin 4. kerroksen hirsisaunat ovat kaikkien kiinteistön yritysten käytössä. Saunan lauteilla voi vaikka jatkaa neuvotteluja asiakkaan kanssa tai järjestää yrityksen omat juhlat. Saunan voi varata yrityksen yksityiskäyttöön kiinteistön varauskalenteristamme.

Myös rakennuksen 7. kerroksen saunaosasto on käytettävissä erillisen sopimuksen mukaan.

Muistathan jättää saunatilat lähtiessäsi siihen kuntoon, missä toivot niiden olevan tullessasi itse saunomaan. Saunatilojen loppusiivous on aina vuokralaisen itse järjestettävä sopimalla esimerkiksi siitä erikseen kiinteistön siivouksen (ISS) kanssa.

Hyvä kunto tuo energiaa työpäiviin. Aeroportin kuntosalilta löytyy runsas valikoima kuntosalilaitteita, joiden avulla omasta hyvinvoinnista on helppo pitää huolta. Lämpö nousee kuntopyörän selässä ennen kuin siirrytään monipuoliseen lihasharjoitteluun. Kiinteistössä sijaitseva kuntosali on monen työntekijän mieleen, sillä aikaa ei tuhlaannu erilliseen liikuntapaikkaan matkustamiseen. Harjoittelun voi tehdä kätevästi aamulla tai työpäivän jälkeen. Kuntosali on auki myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kuntosalilla on erittäin kattava laitteisto myös vaativampaan harjoitteluun ja vuosittain laitteistokantaa päivitetään vuokralaisilta saamamme palautteen mukaan.

Piha-alueen tenniskentällä on hyvä kohottaa kuntoa, ottaa vaikka ottelu asiakkaan kanssa tai järjestää työpaikan sisäinen kisa. Aeroportin tenniskenttä on avoinna loppukeväästä alkusyksyyn. Tennisvuoroja voi varata kiinteistön varauskalenterista.

Kulkuyhteydet toimivat maalla ja ilmassa. Kiinteistön ympärillä avautuvalla alueella on monipuolista liiketoimintaa ja läheisyydessä yritystoimintaa tukevia palveluja.

Erinomaisen sijaintinsa ja kulkuyhteyksiensä ansiosta Aeroportista on nopeat yhteydet niin kotimaahan kuin maailmalle. Kiinteistö tarjoaa hyvän lähtökohdan sekä kotimaiselle että kansainväliselle liiketoiminnalle.

Aeroportista pääsee sujuvasti Oulun keskustaan. Aeroportin välittömässä läheisyydessä sijaitsevalta lentokentältä lentää sujuvasti moneen metropoliin, Helsinkiinkin tunnissa.

Ympärillä avautuva Oulunsalo on monipuolisen liike-elämän ja palveluiden alue. Aeroportin läheisyydessä on yritystoimintaa tukevia palveluja, kuten tilaus- ja lounasravintoloita, ruokakauppoja, kirjasto, terveysasema, hammaslääkäriasema sekä apteekki.

Pinta-ala

5 400 m²

Kerroksia

7

Tilat

Alk. 11,5 m²

Pysäköinti

Saatavilla

Energialuokka

C

Ota yhteyttä

Kirsi Väisänen

Senior Letting Manager
+358 50 5495 101

Vapaat toimitilat

Tila
Kerros
Pinta-ala
Lisätiedot

Kuvat

Sijainti

Ohita kartta
  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.