< Takaisin

Pyynikin Trikoo, Pyynikintie 25

Liiketila | Terassi
Tampere

Tervetuloa Pyynikille – Vanha tehdas, uudet palvelut

Etsimme huipputason ravintoloitsijaa ainutlaatuiseen tehdasmiljööseen Pyynikin Trikoolle, Tampereen ydinkeskustan välittömään läheisyyteen. Tarjolla uniikki ravintolatila järvinäkymillä sekä mahdollisuus päästä luomaan jotain uutta historialliseen miljööseen. Bonuksena yhteistyö Unity-studiohotellin yritys- ja juhlatilaisuuksissa.

Tarjoamme vuokralle pihatasolla sijaitsevaa ravintolatilaa 347,5 m² ja lisäksi tilaan kuuluvaa 117 m²:n terassia. Tila on vanhaa, korkeaa tehdastilaa, jonka säilytetyt tiiliseinät, pilarit, kattopalkit ja ruutuikkunat luovat industrial-henkistä tunnelmaa. Kokonaisuuden kruunaa seinän levyinen lasiseinä terassille ja näkymät järvelle.

Kaikki palvelut yhden katon alla

Pyynikin Trikoo toimii kuin pieni kylä. Palvelukokonaisuuden muodostavat Studiohotelli UNITY co-working, kokous- juhla ja saunatiloineen, Aitoleivän aamiais- ja lounaskahvila, pienpanimo Mad Finn Brewery, Ruokakauppa Market Trikoo, Kuntosali Loaded Studio, Tampereen Konservatorion tanssikoulu, Dayspa Helmi sekä muutama pienempi toimija.

Enää puuttuu ravintola, joka toimisi sekä naapuruston kohtaamispaikkana että houkuttelisi asiakkaita keskustaravintoloista poikkeavalla miljööllä ja konseptilla. Ravintolatoiminnalle lisämahdollisuuksia tuo noin 150 huoneen Unity Studiohotelli, joka tarvitsee tarjoiluja niin asukkailleen kuin järjestämiinsä yritystapahtumiin ja juhliin yli 100-hengen katto-loungeen sekä saunatiloihin.

Pyhäjärven ja Pyynikinharjun kainalossa

Pyynikin Trikoon alue sijaitsee Tampereen keskustan kupeessa, juuri sopivan matkan päässä laajemmista palveluista. Sen välittömästä läheisyydestä löytyvät muun muassa Pyynikin uimarannat, Varala sekä Pyynikinharjun ulkoilumaastot.  Näistä nauttivat Trikoon ympäristössä, Pyynikin ja Tahmelan varakkailla asuinalueilla asuvat lähemmäs 4000 asukasta.

Pyynikin Trikoon vanhoihin teollisuusrakennuksiin on liiketilojen lisäksi saneerattu korkealaatuisia loft-asuntoja. Ensimmäiseksi valmistunut Pyynikin Patruuna on täynnä elämää. Lisää vaihtoehtoja löytyy Pyynikin Mestarista, joka valmistuu vuoden 2022 loppupuolella. Pyynikin Kamreeri ja Kisälli ovat vielä suunnittelupöydällä, mutta tuovat valmistuttuaan taas lisää elämää ja asukkaita alueelle.

Katso lisätietoja.

Lisätiedot

Paljon parkkipaikkoja parkkihallissa ja muutamia piha-alueella.

Kulkuyhteydet kiinteistöön ovat toimivat ja hyvät. Matka-aika Tampereen keskustaan noin 10 min. Pyynikintiellä, Trikoon seinustalla sijaitsevalle bussipysäkille kävelet parissa minuutissa ja bussit kulkevat 10 minuutin välein Tampereen keskustaan. Pyrähdys taksilla juna-asemalta toisesta päästä keskustaa maksaa noin 15 €. Kävely pikaratikan lähimmältä pysäkiltä harjun yli vie noin vartin ja nostaa ruokahalua.

Pinta-ala

11 000 m²

Kerroksia

3

Tilat

347,5 m² + terassi 117 m²

Pysäköinti

Saatavilla

Energialuokka

C

Ota yhteyttä

Johanna Saarivuo

Kiinteistökehitysjohtaja

p. 050 366 9152

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.