Video
DPFF-kohde

< Takaisin

Palvelut vuokralaisille >

Malmin Kauppatie 12 / Turkhaudantie 5

Toimistotila | Varastotila
Helsinki

Malmin juna-aseman vieressä sijaitseva modernit toimistotilat

Vuokrataan rakennuksen neljännestä kerroksesta heti vapaa, avara ja valoisa 23 m²:n toimistotila ja viihtyisä 11 m²:n toimistotila/työhuone sekä 24,5 m²:n avara ja valoisa toimistotila, joka vapautuu 1.7.2024. Lisäksi 1.5.2024 on vapautunut siistit ja toimivat toimistotilat: 452 m² ensimmäisestä kerroksesta ja 574 m² viidennestä kerroksesta. Kummatkin tilakokonaisuudet ovat jaettavissa. Lisäksi tarjolla 56,5 m²:n varastotila.

Talossa on omia pysäköintipaikkoja niin hallissa kuin pihalla sekä kaikkien vuokralaisten yhteiskäytössä olevat  suihkutilat. Koneellinen ilmanvaihto, palkkijäähdytys (huonekohtainen säätömahdollisuus). Tilat soveltuvat hyvin niin monitila- kuin huonetoimistoksi.

Energiatehokkuushanke

Malmin kauppatie 12 –kiinteistöön toteutettiin vuoden 2023 aikana energiatehokkuushanke Enerzin toteuttamana. Hankkeessa ilmanvaihtokoneisiin vaihdettiin nykyaikaiset moottorit sekä lisättiin järjestelmään vesi-ilmalämpöpumppu (VILP). Tämä mahdollistaa jatkossa kiinteistön käyttäjille tasaisemmat sisäilmaolosuhteet. Projekti onnistui erinomaisesti. Voit katsoa linkistä kohteen kiinteistöpäällikkö Marko Uusitalon haastattelun asiasta.

Sijainti

Malmin kauppatie 12 –toimistorakennus sijaitsee aivan Malmin ytimessä, lyhyen kävelymatkan päässä Malmin juna-aseman laitureista sekä alueen monipuolisista palveluista, joihin lukeutuvat muun muassa Kauppakeskus Malmin Novan sekä Kauppakeskus Malmintorin liikkeet, hyvinvointipalvelut ja ravintolat. Kehä I:lle on matkaa vain reilu kilometri, joten lähestyminen sekä idästä että lännestä on vaivatonta. Kohteeseen pääsee helposti myös Tuusulanväylältä ja Lahdenväylältä. Etäisyys Helsingin keskustaan autolla on noin 12,5 kilometriä, ja junalla matka taittuu 15 minuutissa. Junamatkat Tikkurilaan ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle kestävät 6 ja 16 minuuttia.

Tervetuloa tutustumaan!

Lisätiedot

Pysäköintipaikkoja saatavilla toimistorakennuksen omasta autohallista sekä piha-alueelta. Lisäksi muutama kiekkopaikka asiakkaille sisäänkäynnin läheisyydessä.

Pukuhuone ja suihkut pyöräilijöille ja lenkkeilijöille.

Rakennusvuosi

2001

Pinta-ala

2 894,50 m²

Kerroksia

5

Tilat

Vapaana: 11 m², 23 m², 56,5 m², 452 m², 574 m², vapautumassa: 24,5 m²

Pysäköinti

Autohalli ja pihapaikat

Energialuokka

B

Ota yhteyttä

Kirsi Väisänen

Senior Letting Manager
+358 50 5495 101

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.