< Takaisin

Konetie 33

Toimistotila | Tuotantotila | Varastotila
Oulu

Tarjoamme vuokralle Oulun Ruskosta osoitteesta Konetie 33A varasto-/tuotantotilaa sekä ilmastoitua ja jäähdytettyä huonetoimistoa kokoluokissa 12,5 m² ja 15 m².

Lisäksi kolmannesta kerroksessa on tarjolla 37,5 m²:n huonetoimisto, jossa on myös oma kylpy-/pesuhuone. Tila soveltuu moneen käyttöön, esim. ammattihierojalle, kosmetologille tai avoimempaan muutaman hengen toimistotilaksi. Toimistotilat ovat ilmastoitu ja jäähdytetty. Jäähdytyksen ansiosta tilojen lämpötila pysyy myös kesäkeleillä miellyttävän viileänä. Tiloissa on lattialämmitys, mikä on mukavaa talvisin.

Ruskon pääväylä yhdistyy nelikaistaiseen Valtatie 20:een, Kuusamon ja koko Koillismaan sekä Oulun väliseen moottoritiehen. Liikkuminen on helppoa niin keskustan suuntaan kuin kaupungista poispäin. Ole yhteydessä, niin sovitaan tapaaminen tilojen esittelyä varten!

Lisätiedot

Runsaasti autopaikkoja

Ruskon pääväylältä on suora yhteys nelikaistaiselle Valtatie 20:lle, Kuusamon ja koko Koillismaan sekä Oulun väliselle moottoritielle. Oulun keskustaan on matkaa 8,5 kilometriä.

Hallitilan korkeus on 9 m, toimisto-osan noin 3,0 m. Hallitilan lattiankantavuus on n. 5 000 kg (pistekuorma).

Pinta-ala

7 511 m²

Kerroksia

3

Pysäköinti

Saatavilla

Tilat

Alk. 12,5 m²

Rakennusvuosi

1999

Ota yhteyttä

Kirsi Väisänen

Vuokrauspäällikkö
+358 50 5495 101

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.