Toimitilat oulu

DPFF-kohde

< Takaisin

Koskenniskan Vartti, Kasarmintie 15

Toimistotila
Oulu

Omaleimaiset toimitilat Oulussa kauniissa jokimaisemissa

Alueen maamerkki – Koskenniskassa, Rautasillan kupeessa Oulujoen etelärannalla jykevänä seisova tiililinna. Talo muistaa yhä panimosta kantautuneen oluttynnyreiden kumahtelun, iltalomiltaan palaavat iloiset sotapojat ja osuuskaupan varastomiesten kahvitauot. Millaisen tarinan sinun yrityksesi kirjoittaa Koskenniskan Vartin historiaan?

Tyylikäs, moderni ja inspiroiva

Etsitkö yrityksellesi tavallisesta poikkeavaa toimitilaa Oulusta? Koskenniskan Vartti on ainutlaatuinen ja persoonallinen rakennus: historiaa kunnioittava, mutta toimivuudeltaan vahvasti tässä päivässä.

Jykevä tiililinna kätkee sisäänsä teknisesti moderneja toimitiloja, jotka taipuvat monen kokoisten yritysten tarpeisiin. Historiaa huokuvat seinät ja ikkunaristikoiden takana avautuvat jokimaisemat inspiroivat niin työntekijöitä kuin asiakkaita.

Koskenniskassa on tarjolla todella näyttävät puitteet myös ulkotiloissa, aivan Oulujoen vieressä. Pihalla on erillinen alue pyörille, katokset ja rungosta lukittavat telineet. Myös pysäköintipaikkoja on tarjolla runsaasti.

Historiaa

Kasarmintie 15:ssä sijaitseva Koskenniskan Vartti rakennettiin vuonna 1928 Oulun Osuuskaupan keskusvarastoksi. Talon piirustukset laati Yrjö Männistö. Alueella oli jo vuodesta 1875 saakka toiminut Koskenniskan Panimo (alkujaan Uleåborgs Stora Baijerska Öl- och Porterfabriksaktiebolag), joka siirtyi Oulun Osuuskaupan omistukseen vuonna 1920. Panimotoiminta Koskenniskassa Vartti-talon naapurissa jatkui aina vuoteen 1969 saakka, jolloin ikääntymään päässyt panimorakennus purettiin. Vuonna 2005 entinen Osuuskaupan varastorakennus saneerattiin ja peruskorjattiin toimistokäyttöön.

Tiilipintainen Koskenniskan Vartti edustaa tyylipiirteiltään 1920-luvun pohjoismaista klassismia, jonka tunnusomaisina piirteinä voidaan havaita symmetrisesti sijoitetut pieniruutuiset ikkunat sekä räystäsprofiloinnit. Vartti on suojeltu asemakaavassa suojelumerkinnällä sr-2, joten sen ulkoasua ei saa muuttaa, eikä sitä saa purkaa.

Tervetuloa ihastumaan!

Lisätiedot

Pysäköintipaikkoja vuokrattavissa piha-alueelta.

Kasarmintielle, Koskenniskaan on helppo tulla eri puolilta kaupunkia. Keskusta on vieressä ja moottoritielle on kätevä reitti Rautasillan ylitse. Pyörällä Koskenniskan Varttiin pääsee upeaa rantareittiä. Kasarmintietä kulkee myös joukkoliikenne: vakiolinjat ja Citybussi.

Etäisyydet (n.)
Keskusta 1,5 km – Lentokenttä 15 km – Rautatieasema 1,5 km

Pinta-ala

1 952 m²

Rakennusvuosi

1928

Tilat

19 m²

Pysäköinti

Saatavilla

Energialuokka

D

Ota yhteyttä

Kirsi Väisänen

Senior Letting Manager
+358 50 5495 101

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.