Avoimet työpaikat – Pääkirjanpitäjä

13.12.2023

Haemme nyt taloushallinnon asiantuntijaa

Pääkirjanpitäjäksi

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Pääset työskentelemään osana tiivistä ja ammattimaista taloushallinnon tiimiämme, jolta saat tukea tehtävän haltuunottoon. Työpisteesi voi sijaita Helsingin tai Oulun toimistoissamme tai voit hoitaa tehtävää myös pääsääntöisesti etänä.

Taloushallinnon tiimimme vastuisiin kuuluvat muun muassa Suomen yhtiöidemme ja kiinteistörahastojemme kokonaisvaltaiset taloushallinnon tehtävät mukaan lukien kuukausittainen kirjanpito ja raportointi, viranomaisraportoinnit sekä tilinpäätösten ja veroilmoitusten laatiminen.

Haettava rooli on Senior-tason tehtävä, joka samalla tarjoaa mahdollisuuden kehittää osaamista ja päästä kasvamaan asiantuntijana laaja-alaisesti. Tuemme roolin haltuunotossa ja ammatillisen kokemuksen kartuttamisessa.

Tehtävässä pääset myös kehittämään työmenetelmiä ja prosesseja. Eduksi onkin ennakkoluulottomuus ja innostuneisuus työtä helpottavia teknologioita kohtaan. Tehtävässä pääsee perehtymään ja kehittämään automaation ja analytiikan hyödyntämistä työssämme.

Työssäsi toimit luontevasti yhteistyössä muiden DEASin tiimien kanssa ja huolehdit osaltasi korkeasta laatutasostamme. Tukenasi toimivat DEASin huippuammattilaiset sekä Suomessa että ulkomailla. Työkielinämme ovat suomi ja englanti.

Sinulta toivomme

  • Aiempaa kokemusta vastaavista taloushallinnon tehtävistä
  • Soveltuvaa tutkintoa mielellään laskentatoimesta
  • Huolellista ja aikaansaavaa työotetta nopeatempoisessa työympäristössä
  • Oma-aloitteisuutta, positiivista asennetta, kykyä priorisoida ja aikatauluttaa työsi ja kykyä käsitellä paineita
  • Arvostamme ennakoivaa työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Excel-osaamista sekä yleisesti MS Office -ohjelmien tuntemusta ja kokemusta eri taloushallinnon ohjelmista.
  • Kykyä työskennellä sekä kirjallisesti että suullisesti suomeksi ja englanniksi.

Tarjoamme kokopäiväisen ja monipuolisen työn, mahdollisuuden kehittää osaamistasi, nykyaikaiset työkalut työhön, kattavat työterveyspalvelut sekä työsuhde-edut, kuten liikunta- ja kulttuurisetelit. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Oulussa, mutta työ sopii myös muualla Suomessa asuville henkilöille.

Miten haet?

Pyydämme lähettämään CV:n ja hakemuksen palkkatoiveineen 8.1.2024 mennessä sähköpostilla Leena Soinille, LESO@deas-asset.com.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 14-16 Head of Finance Leena Soini, puh. 0400 903 423.

Aloitamme hakemuksiin tutustumisen jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

DEAS Asset Management on yksi johtavista kiinteistösijoitus- ja omaisuudenhoitoyrityksistä Pohjoismaissa. Hallinnoitavat varat ovat 7 miljardin euroa (AuM) käsittäen yhteensä yli 500 kiinteistöä. DEAS Asset Managementilla työskentelee 100 kiinteistöalan ammattilaista. Kuulumme DEAS konserniin, jossa työskentelee yli 1000 kiinteistöalan ammattilaista. Konsernin pääkonttori sijaitsee Kööpenhaminassa.