Avoimet työpaikat – Kiinteistöpäällikkö

17.5.2023

Tehtäväkuvaus

Haluaisitko työskennellä kiinteistöpäällikkönä Suomalaisessa kiinteistörahastossa? DEAS Asset Management Finland Oy etsii kolmea kiinteistöpäällikköä etelä- keski- ja pohjois-Suomen alueille.

Tehtäviisi kuuluvat mm. seuraavat vastuualueet:

  • Rahaston kiinteistöjen kunnossapito, suunnittelu ja korjaustoimenpiteiden toteutus yhdessä kumppaneiden ja palvelutoimittajien kanssa.
  • Kiinteistöjen kokonaisvaltainen kehittäminen, talousarvion laatiminen kiinteistöjen osalta ja kustannusten seuranta.
  • Korjaushankkeiden kustannusarvioiden, kiinteistöjen peruskorjaukseen ja remontointiin liittyvä neuvonta.
  • Toimit ja kehität rahaston kiinteistösijoituksia päästövähennystavoitteiden mukaisesti.
  • Pidät yhteyttä vuokralaisiin ja varmistat positiivisen vuokrakokemuksen.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa tekniikan alan koulutusta (Rakennus- LVIS-insinööri / Diplomi-insinööri) ja/tai työkokemusta, halua tehdä yhteistyötä kumppaneiden kanssa, oma-aloitteisuutta, positiivista asennetta, taitoa priorisoida ja aikatauluttaa omaa työtä, paineensietokykyä sekä hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme jämäkkää työotetta sekä hyviä tietojärjestelmien käyttötaitoja. Työhön kuuluu myös matkustamista tarpeen mukaan eri puolella Suomea.

Tarjoamme monipuolisen ja vaihtelevan työn, mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi, nykyaikaiset työvälineet, avuliaat ja mukavat työkaverit sekä vakuutusalan työehdot, kattavat työterveyspalvelut ja työsuhde-edut kuten liikunta- ja kulttuurisetelit.

Jos olet kiinnostunut haasteesta ja haluat liittyä osaksi ammattitaitoista tiimiämme, lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi. Työ alkaa joustavasti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Pyydämme lähettämään työhakemukset 31.05.2023 mennessä sähköpostitse Antti Saariselle osoitteeseen ansa@deas-asset.com. Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella Asset Manager Antti Saariselta arkisin klo 12-13 puhelimitse numerosta 040 7037 181.

 

Kotimainen kiinteistörahasto

DEAS Property Fund Finland I Ky, DPFF on suomalaisten sijoittajien omistama, noin 260 miljoonan euron suuruinen kiinteistörahasto. Sen suurimmat omistajat ovat: Keva, LähiTapiola, Ilmarinen, Teollisuusliitto ja Kirkon Keskusrahasto. DPFF on perustettu vuonna 2005. Se sijoittaa toimitilakiinteistöihin koko Suomessa.